Şocant! Ce a găsit un medic veterinar din Statele Unite în stomacul unui câine

Saturday, 09 December 2017, 22:02, Sursă: REALITATEA.NET

Un medic veterinar din statul american Oklahoma a avut parte de o surpriză de proporții în timpul unei operații efectuate asupra unui câine care fusese adus la cabinet de stăpânii săi pentru că vomitase o suzetă. El a găsit nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte în stomacul animalului.

Adaugă părerea ta

Potrivit dr. Chris Rispoli, de la Gentle Care Animal Hospital, din Edmond, un câine din rasa Shar-Pei, pe nume Dovey, în vârstă de patru ani, care îi este pacient de când era pui, a fost adus la cabinet, miercuri, de stăpânii săi.

Membrii familiei i-au spus lui Rispoli că au observat recent că Dovey vomita și slăbise, iar patrupedul fusese văzut de bunica nou-născutului lor ducând în gură o suzetă. Până la urmă, cățelușa Dovey a fost adusă la veterinar după ce a vomitat un astfel de obiect, iar familia a început să bănuiască motivul dispariției suzetelor din casă.

Radiografiile inițiale indicau prezența a șapte până la nouă suzete în stomacul câinelui, însă, în timpul intervenției chirurgicale, Rispoli a îndepărtat nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte.

''În 20 de ani de practică, aceasta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o'', a declarat Rispoli, pentru postul KOKH-TV.

Medicul veterinar a precizat că speră ca acest caz să constituie un semnal de alarmă pentru proprietarii de câini care trebuie să țină animalele la distanță de obiecte pe care le-ar putea înghiți, scrie agerpres.ro.