Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sindicaliştii reclamă probleme la RATB şi avertizează că şoferii ar putea să nu mai iasă pe trasee

Thursday, 19 February 2015, 15:27 Sursă: REALITATEA.NET

Sindicaliştii susţin că la nivelul managementului RATB sunt oameni politici, nu specialişti, iar acest lucru a dus la o "situaţie deosebit de gravă", scrie Mediafax.ro. 

Preşedintele executiv al Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti (STB), Vasile Petrariu, a declarat, joi, că în ultimii patru ani, RATB a avut cinci directori generali, iar din 2014 este condusă de un director interimar, aceeaşi fluctuaţie fiind şi în Consiliul de Administraţie.

"Acelaşi lucru se întâmplă şi la nivelul Consiliului de Administraţie, care ieri a fost revocat în cadrul CGMB, fiind numit un nou Consiliu de Administraţie, urmând ca în perioada următoare să parcurgă procedurile prevăzute de lege. Chiar dacă legislaţia a fost modificată în sensul numirii managerilor prin concurs, este de notorietate faptul că politicul este cel care stabileşte, până la urmă, conducerea unei societăţi, inclusiv la RATB. Această instabilitate managerială este întreţinută ca urmare a jocurilor politice din cadrul CGMB, care schimbă Consiliile de Administraţie şi Conducerea Executivă ori de câte ori se schimbă majoritatea în CGMB", a precizat Petrariu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL