Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sex la prima intalnire? 10 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere!

Thursday, 12 March 2015, 10:12 Sursă: Showbizreport.ro

1. Primul sfat pe care ţi-l dăm este să iei întotdeauna în calcul igiena. N-are rost să îţi povestim ce înseamnă epilarea sau lenjeria curată. O trecem pe primul loc pentru că, de obicei, este scuza principală pentru care o aventură la prima întâlnire nu trece de nivelul teoretic.


2. Asigură-te din start, dacă ai chef de sex la prima întâlnire, că aveţi la dispoziţie un prezervativ. Nu risca niciodată să o faci fără, pentru că, dincolo de vorbe, n-ai nicio garanţie că persoana respectivă nu are vreo boală de natură sexuală.


3. Dacă tot v-aţi decis să vă consumaţi relaţia, gândeşte-te unde ar fi locul ideal. Dacă el sau ea nu stau singuri, au colegi de apartament etc, mai bine mergi la un hotel. Varianta e cea mai bună şi dacă la tine acasă este mizerie sau ai cine ştie ce complicaţii cu foşti sau foste prietene. Ar fi bine ideal să te familiarizezi cu astfel de locaţii înainte, ca să nu rătăciţi prin noapte în căutarea unei camere.


4. Dacă simţi, în timpul întâlniri, că veţi ajunge la sex în noaptea respectivă, evită consumul de alcool în exces. Ar fi bine să fii conştient(ă) în momentul respectiv, mai cu seamă că ai de-a face, până la urmă, cu un necunoscut(ă)


5. O altă chestie pe care trebuie să o iei în calcul şi este importantă. Dacă ţi se face foame la un moment dat, nu comanda o şaorma cu usturoi şi nici mititei. Dacă mai pui şi o cola deasupra, s-ar putea să oferi o experienţă cu adevărat neplăcută persoanei respective.

Citeste celelalte sfaturi pe Showbizreport.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL