Şeful drumurilor din Crimeea, dat de gol că FURA de viitoarea soţie. Ce poze posta pe internet

Thursday, 12 January 2017, 18:37 Sursă: REALITATEA.NET

Şeful drumurilor din Crimeea a fost forţat să demisioneze, după ce viitoarea sa soţie a postat o serie de fotografii pe Instagram, în care se lăuda cu stilul luxos de viaţă pe care cei doi îl aveau, stil de viaţă care nu era susţinut de salariul de bugetar.

Adaugă părerea ta

Viitoarea soţie a fostului şef al drumurilor din Crimeea, Igor Kravchenko, a postat imagini din vacanţa de 5 stele petrecută de cei doi la Ialta, la un hotel de lux. Tânăra a postat imagini jucăuşe cu ea şi iubitul său în camera de hotel, iar apoi s-a lăudat cu inelele de logodnă, ambele Cartier, estimate fiecare la aproximativ 1500 de euro.

Imediat după aceea au urmat imagini cu cadourile primite de la viitorul său soţ, o geantă Dolce & Gabbana, apoi o geantă Valentino şi o rochie semnată Balmain.

Publicul a fost şocat de imagini, drumurile din Crimeea fiind criticate pentru că se află într-o stare extrem de proastă. La început bărbatul a negat că i-ar fi oferit iubitei cadourile în valoare de zeci de mii de euro, apoi a fost forţat să demisioneze.