S-a împușcat în zona inghinală, în timp ce transporta droguri în zona intimă. Ce a urmat,mai șocant!

Saturday, 25 May 2019, 18:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ghinioanele se țin lanț de acest bărbat! După ce s-a împușcat, accidental, în zona inghinală, i-au descoperit și drogurile pe care le ascundea în zona intimă. Ce a urmat e și mai șocant!

Faceți cunoștință cu Cameron Jeffrey Wilson, un tânăr de 27 de ani, din Cashmere, Washington. Avea potențial, spun cei care-l cunosc, dar a decis să se alăture lumii interlope și a devenit cărăuș.

În timpul unei "misiuni", Cameron s-a împușcat în zona intimă. Pistolul pe care-l purta la centură i s-a descărcat accidental. Speriat, bărbatul, care avea deja 13 condamnări, i-a spus iubitei sale să ascundă arma, apoi s-a dus la spital. Acolo, a urmat șocul! Și pentru el, și pentru medicii care l-au operat...

Pe masa de operație, lucrurile au luat o turnură neașteptată! La un moment dat, în timpul unei manevre, medicii au observat cum, din cealaltă zonă intimă, i-a alunecat un balon plin cu marijuana. Și asta nu a fost tot! După ce au închis operația și au extras proba incriminatoare, medicii au sunat la Poliție. Când au venit, lucrurile s-au complicat și mai rău! În pantalonii plini de sânge, oamenii legii au găsit și o pungă cu droguri.

În secunda următoare, polițiștii au întocmit mandat de arestare pe numele bărbatului și, la scurt timp de la externare, acesta s-a predat de bună voie.

Însă ghinioanele nu s-au oprit aici pentru Cameron! Când a ajuns la închisoare, tânărul a fost supus unor percheziții amănunțite. În urma acestora, gardienii au mai găsit un balon cu marijuana, în același loc ascuns.

Potrivit autorităților, bărbatul și-a sunat iubita de mai multe ori și i-a cerut să nu coopereze cu polițiștii. Firește, discuțiile erau interceptate, așa că planurile lui au fost, din nou, zădărnicite.

În prezent, bărbatul a fost acuzat de posesie ilegală de arme de foc, deținere de droguri, trafic de substanțe interzise în penitenciar și patru încercări de influențare a martorului. În cazul său a fost stabilită o cauțiune de 110.000 de dolari, iar procesul este așteptat să înceapă undeva în iunie.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum a decurs intervenția și ce au descoperit medicii în zona intimă a bărbatului.

Tot un fel de "operație" este și cea din materialul următor. De data asta, însă, una cu final fericit!

A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

Știind că se apropie o reuniune de familie, Du Xiaoxia a decis să sacrifice o găină care nu făcuse niciun ou în 5 ani! Când a tăiat-o, a dat peste o comoară fabuloasă! Despre ce este vorba citește AICI.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri