Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rus, despre privatizarea CFR Marfă: Important este prețul pe care l-ar putea obține statul român

Friday, 06 February 2015, 20:27 Sursă: REALITATEA.NET

"CFR Marfă este, în acest moment, în situația de a angaja un consultant juridic, după aceea urmează consultantul de tranzactie si procesul in sine. CFR Marfa este in acest moment o companie adusa pe profit; nu mai este o companie pe pierdere, ca si CFR Calatori, ca si CFR Infrastructura. Toate trei sunt in acest moment pe profit. Ii vom reduce si mai mult costurile si vom creste veniturile, astfel incat, pana la momentul privatizarii, sa aiba pret la vanzare. Nu este importanta viteza cu care vindem ceva ce ne apartine, ci pretul la care vindem. E ca si la domnisoare: nu e cand si-a propus sa se marite, ci cand vrea unul sa o ia de sotie", a explicat Ioan Rus.

Experții FMI s-au întâlnit, vineri, la București, cu reprezentantii ministerelor, in cadrul celei de-a treia evaluari a acordului de doua miliarde de euro, pe care Fondul il are cu Romania, si care ar urma sa expire anul acesta, in septembrie. Discutiile vor continua pana martea viitoare, cand delagatia FMI isi incheie vizita la Bucuresti.

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, anunta, in urma cu doua zile, ca vineri are loc cea mai importanta intalnire dintre oficialii romani si reprezentantii FMI.
 
Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL