Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Se califică România în semifinale, la campionatul din IRAN?

Tuesday, 24 February 2015, 12:18 Sursă: REALITATEA.NET

La sosirea pe stadion, artiști români plini de entuziasm!

Dacă fotbalul profesionist românesc este tot mai slab cotat la nivel internațional, artiștii fotbaliști din România au grijă să ne facă mândri peste tot în lume unde participă la competiții. Dacă anii trecuți au obținut locuri importante la campionatul “ Art Football Moscova”, în 2014 românii noștri au devenit Campioni Mondiali. Deși performanța a fost puțin mediatizată de presa din România, în rândul Naționalelor din toată lumea, românii au ajuns să fie respectați și chiar invidiați pentru reușitele lor.

Artiști în tribune, înainte de primul meci!

Invitată de onoare la “Artists Footsall World Cup IRAN 2015”, Naționala Artiștilor fotbaliști-România a jucat duminică primul meci cu Suedia, pe care a reușit să o învingă cu 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Ieri artiștii noștri au înfruntat temuta națională a Braziliei, echipă care le-a dat bătăi de cap românilor și anii trecuti la campionatul “Art Football” de la Moscova. După 40 de minute de joc intens, în care a plouat cu cartonașe galbene și tensiune între jucători, România a făcut egal, 1-1, obținând astfel un total de 4 puncte în grupe.

Scorul la la pauză, în meciul  Brazilia-România

În această seară Naționala Artiștilor Fotbaliști-România va întâlni selecționata artiștilor din Azerbaijan. Deși se anunță a fi un meci greu, jucătorii noștri sunt foarte optimiști și cred că vor câștiga și se vor califica în semifinale. Precizăm că evenimentul se desfășoară după regulile oficiale, conduse de arbitri internaționali. Vom reveni cu informații imediat ce partida se va încheia. Hai ROMÂNIA!!! 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL