Rezultate alegeri diaspora. Revoltă la Zurich, după 6 ore de stat la coadă fără apă

Sunday, 26 May 2019, 17:10 Sursă: REALITATEA.NET

Rezultate alegeri europarlamentare. Românii din diaspora sunt din nou umiliți de autoritățile de la București, care nu le oferă condițiile necesare pentru a-și exprima dreptul elementar la vot.

Adaugă părerea ta

Rezultate alegeri europarlamentare. Diaspora este forțată și de această dată să stea la coadă. Sunt coloane imense de români la secțiile de votare din străinătate. Londra, Roma, Eindhoven, Haga, Oslo, Bruxelles, Madrid, Dublin, Zurich, Viena și Offenbach sunt doar câteva dintre orașele în care românii au venit în număr extrem de mare de la prima oră pentru a vota.

Rezultate alegeri europarlamentare. La una dintre sectiile de votare din Zurick, timpul de așteptare pentru a vota este de minim șase ore, după cum ne-a relatat un român din diaspora pe adresa Martor Ocular.

Rezultate alegeri europarlamentare. "6 ore la coada, fara apa, lumea se revolta la sectia 73 Zurich", ne-a transmis telespectatorul Realitatea TV.

Rezultate alegeri europarlamentare. În videoclipul de mai jos se poate vedea cum oamenii cer socoteală oficialilor din secția de vot. "La gunoi cu PSD", strigă oamenii revoltați.

Realitatea.net prezinta la inchiderea urnelor primele cifre de la exit poll-uri. Cele mai rapide si mai corecte informatii aici le gasesti.

Alegeri Europarlamentare Diaspora. Cozi uriașe la vot: revolta românilor, răspunsul șocant al MAE