Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacțiile lui Traian Băsescu după dezvăluirile lui Cristian Rizea

Sunday, 01 November 2020, 12:54 Sursă: Realitatea PLUS

Traian Băsescu: E revelator, pacat ca nu am vazut toate episoadele. Dar o sa le cer, cu Spovedania lui Rizea. Sa stiti ca m-a ajutat mult sa inchid niste elemente de puzzle. De oameni politici este nevoie cand este criza, sa isi poata asuma acele masuri care scot tara din criza. Asta e deosebirea dintre omul obisnuit si omul politic, omul de stat. Sa isi asume masuri in perioade de crize. Altfel, tarile nu prea au nevoie. Cand totul merge bine, e bine ca oamenii politici sa nu se bage.

Cristian Rizea continuă seria dezvăluirilor explozive în exclusivitate la Realitatea PLUS. Serialul jurnalistic care ținea o țară întreagă cu sufletul la gură a început în urmă cu trei săptămâni, au fost 11 episoade de mărturii care zguduie întreaga clasă politică.

Cristian Rizea: Da, am dovezi. Imi asum tot ceea ce spun. Va fi ceva care va pune Romania pe jar. Eu am participat la niste intalniri confidentiale. Liviu Dragnea, la fel ca si mine, a fost apropiat de Dancu, de Maior si mai ales de Florian Coldea. In ultima perioada, dupa ce Ponta n a mai fost presedinte al PSD si premier, Coldea a devenit practic cel care-i spunea lui Dragnea toate miscarile ce trebuiau facute din punct de vedere politic.

Spovedania continuă, iar Cristian Rizea vine cu dovezi uluitoare despre cum ajungeau milioanele de la Sebastian Ghiță la fostul premier, Victor Ponta, dar și despre legăturile bolnăvicioase ale grupului de la Monaco. Sunt informații confidențiale despre foștii șefi din Servicii Florian Coldea și George Maior.

Cum circulau șpăgile uriașe date din banii românilor pentru numiri politice si contracte cu dedicatie. Toate acestea le puteți vedea în exclusivitate la emisiunea „Culisele Statului Paralel” de luni până vineri, de la ora 18 la ora 20, cu Anca Alexandrescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL