Rareş Bogdan, "nebun după Cluj", îndrăgostit de cărţi. Bonus: Câte batiste are?

Sunday, 12 October 2014, 21:13 Sursă: REALITATEA.NET

Realizatorul Realitatea TV Rareş Bogdan a vorbit la emisiunea "Acasă la oamenii Realităţii" despre viaţa, familia sa şi despre lucrurile care îl motivează.

Despre copilărie:

"Am fost un copil foarte cuminte, am învăţat foarte bine, am fost olimpic, am avut note bune, dar am fost permanent omul care reprezenta clasa în senatul Universităţii, în cancelarii, eram revoluţionarul clasei. Sunt un om care se simte extraordinar pe stradă. Din asta îmi iau energia. Stau de vorbă cu taximetriştii care ştiu foarte multe, ştiu foarte bine oraşul".

Despre editoriale şi viitoarele sale cărţi:

"O să scot două cărţi care adună editorialele scrise în Cluj, timp de 7 ani si 4 luni, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, pe şerveţele, de pe scara avionului, din tren, de oriunde. Cele mai bune editoriale alese de Octavian Hoandră, cel mai bun prieten al meu şi de Vasile Dâncu şi de Ion Cristoiu". NUmele cărţilor:

 - Vâslim contra curentului. De 7 ani împotriva lui Băsescu

 - Nebun după Cluj. O pledoarie sinceră pentru Transilvania mea

Despre casa departe de casă şi labradorul Kara

"Casa mea nu e aici (la Bucureşti, n.red.), aici am 500 de cărţi, trăiesc printre cărţi, aici e soţia mea, copilul, dar nu am labradorul meu, pe Kara, nu o am pe Andra, un ciobănesc mioritic, nu am biblioteca mea, care are peste 4.500 de voule, nu am pianul. Viaţa mea în Bucueşti e o cameră de hotel".

Despre ziua perfectă la Realitatea

"E o zi în care mă trezesc şi nu e un Breaking Neews pe arestări. Beau cafea, mă uit pe presă şi apoi încep discuţiile cu echipa mea, cu cei din conducerea Realităţii, despre cum arată ziua. Invitaţii mei sunt stabiliţi cu o zi maxim două înaintea emisiunii, sunt singurul realizator care face asta".

Despre motivaţie

"Ce mă motivează să plec de acasă dimineaţa? Credinţa că se schimbă ceva în România. Că această ţară va reprezenta mai mult decât Franţa, Germania, SUA şi toate la un loc".

Despre cravate şi batiste

"Port batistă de 8-9 ani şi mă bucur că acum mulţi poartă. E un obicei aristocratic frumos, sănătos. Am peste 300 de cravate şi 150 de batistuţe.

Despre golf

Îmi place golful. Am jucat golf cu actorul care a jucat în Mister Bean (Rowan Atkinson, n.red.), cu Mubarak, pe acelaşi teren, înconjurat de forţe de securitate, cu Quinton Quayle, fost ambasador al Marii Britanii la Bucureşti,  diplomat englez veritabil.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL