Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan aruncă bomba: În PSD se strâng semnături împotriva Realitatea TV

Tuesday, 18 September 2018, 17:47 Sursă: REALITATEA.NET

"PSD strânge în mod OFICIAL semnături pentru a închide Realitatea TV şi pentru a mă interzice pe mine să apar pe TV, cu nume şi prenume, în clar! Oamenii ăştia chiar nu înteleg DEMOCRAŢIA," a postat Rareş Bogdan pe contul său de facebook

Furia realizatorului s-a declaşat în urma dezvpluirilor făcute de anchetedehunedoara.ro, care publică, în fascimil, adresa trimsă de liderul PSD HUnedoara Lazrenţiu Nistor, pe 14 septembrie, tuturor liderilor de organizaţii locale. " În conformitate cu principale activităţi aprobate de conducerea PSD, vă solicităm ca până în  data de 18 septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail tabele completate conform anexei cu cel puţin 100 de semnături (...) pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”, scre în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara.

În adresă se precizează, în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. Reacţía liderului PSD şi documentul oficial le puteţi viziona aici.  


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL