Probleme cu plata salariilor la România TV. Șefii dau vina pe un contract de publicitate

Saturday, 14 March 2015, 12:06 Sursă: REALITATEA.NET

Deputatul Sebastian Ghiță este cercetat penal de DNA Ploiești în dosarul în care cumnatul premierului Ponta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Directorul editorial al RTV, Cătălin Popa, și-a anunțat astăzi angajații printr-un mail intern că parte din salariile de peste 2.000 de RON/ lună, neplătite astăzi, vor fi achitate în luna aprilie.

El spune că șefii executivi ai companiei au transmis că de vină este un contract de publicitate în care-și punea baza, dar ale cărui încasări n-au început încă. Acesta este un semn că în conturile România TV cam suflă vântul…

Iată mesajul intern trimis astăzi, la ora 15:01, pe mail-urile angajaților RTV:

salut,

probabil ca multi dintre voi ati primit deja vestea buna ca salariile de luna aceasta se platesc inca de astazi, insa unii ati vazut ca este vorba doar despre o parte din bani.

mesaj rtvca sa fie totul clar, s-au platit salaiile integral pentru cei care au pina in 2000 de lei net si in proportie de 90% pentru toti ceilalti angajati. Diferenta de 10 la suta se va plati insa, cu o oarecare intarziere, din cauza amanarii derularii unui contract de publicitate care ar trebuin sa incespa deja, dar care va debuta abia din 16 martie.

Conducerea executiva a companiei estimeaza ca prima plata mare din acest contract se va face dupa 1 aprilie, astfel ca diferenta de salariu va intra pe cardurile voastre in saptamina 5-10 aprilie, adica in saptamina dinaintea Pastelui. Ne cerem scuze pentru neplacerea provocata si speram ca, incepind cu salariile din 15 aprilie, nu vor mai exista asemenea probleme.

multumesc pentru intelegere,

NOTA: Greșelile aparțin autorului. Redacția RV a redat mesajul original.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL