Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea unui infractor celebru! De la închisoare, a ajuns pe cele mai mari podiumuri din lume

Wednesday, 22 February 2017, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

Jeremy Meeks a făcut furori la deschiderea show-ului Philipp Plein de la New York Fashion Week şi este considerat, la ora actuală, ca fiind unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume.

Cu un trecut tumultuos, Jeremy a fost eliberat din închisoare în 2016, după ce a săvârşit o sentinţă de 27 de luni pentru posesie de arme şi pentru nerespectarea ordinii publice.

Însă asta nu a fost singura condamnare a bărbatului, acesta fiind condamnat şi în 2002 la 9 ani de închisoare pentru complicitate într-un jaf de proporţii.

Poza sa din închisoare l-a făcut celebru în întreaga lume, după ce poliţiştii au postat-o pe Facebook, subliniid faptul că este "cel mai sexy prizonier care a existat vreodată".

Imediat după ce a fost eliberat din închisoare, un agent l-a abordat, considerând că îndeplineşte toate atributele pentru a deveni un star. Astfel, el a început să lucreze cu case mari de modă şi este exeplul exident a unei reabilitări sociale de succes.

"Vreau să mulţumesc familiei şi tuturor pentru dragostea oferită, suportul şi sprijinul acordat. Sunt copleşit şi recunoscător pentru ceea ce va urma", a spus Jeremy înaintea show-ului de la New York, potrivit The Independent.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL