Povestea terifiantă a câinelui care şi-a mâncat stăpâna de foame. Acum, Internetul îl adoră! Motivul

Sunday, 18 February 2018, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Faceţi cunoştinţă cu Rumpelstiltskin, un câine care a văzut multe la viaţa lui... Patrupedul, care şi-a căpătat faima sub porecla de "câinele supravieţuitor", a fost nevoit să-şi mănânce propria stăpână pentru a nu muri de foame, după ce femeia a murit.

În ciuda trecutului terifiant, Tyfanee, actuala stăpână a câinelui, susţine că patrupedul merită toată dragostea din lume. "Este cel mai bun câine din lume", spune aceasta.

Femeia a postat povestea căţeluşului, un ghem de blană de doar 2 kilograme, pe o pagină de Facebook dedicată iubitorilor de animale. "Trebuie să aveţi în vedere faptul că şi pentru căţeluş a fost o decizie extrem de grea. Nu cred că i-a fost uşor să-şi mănânce stăpâna pe care a iubit-o şi care a avut grijă de el până când şi-a dat ultima suflare. Dacă nu făcea asta, ar fi murit de foame şi el ştia asta", spune Tyfanee.

În scurt timp, sute de oameni i-au citit povestea şi au rămas impresionaţi de drama patrupedului.

"Şocul prin care a trecut i-a provocat căţeluşului un tremur permanent, cel mai probabil pe sistem nervos. Cu siguranţă a fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o ia vreodată", a mai scris aceasta.

Sute de oameni au lăudat tăria de caracter de care a dat dovadă animalul. "Mă sperie, dar îl ador", a scris un internaut în dreptul postării. "Săracul, ce soartă a avut! Orice animal ar fi făcut acelaşi lucru, în locul lui. Instinctul de supravieţuire dictează!", a scris altcineva.

"Mă îngrijorează mai mult faptul că trupul stăpânei a fost descoperit abia la două săptămâni de la deces", se arată în alt comentariu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN