Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PONTA și GHIȚĂ în Abu Dhabi. IMAGINI SPECTACULOASE din clubul unde se relaxează premierul

Saturday, 22 November 2014, 18:02 Sursă: REALITATEA.NET

Un român care muncește în Clubul O1ne Yas Island, un club exclusivist din Abu Dhabi a trimis către REALITATEA TV o imagine cu primul-ministru alături de Sebastian Ghiță. Fotografia a fost realizată în seara de vineri spre sâmbătă. Chiar în complexul de lux unde se află clubul, se desfăşoară în aceste zile un circuit foarte important de Formula 1.

Pentru că eşecul de la alegeri l-a întristat foarte tare, premierul Victor Ponta a plecat pentru câteva zile în concediu. În schimb, România nu are buget pentru anul 2015, iar negocierile cu FMI se anunță foarte dure.

Şi pentru că probabil meleagurile româneşti nu i-ar fi vindecat depresia, Ponta a mers tocmai în Abu Dhabi. Nu singur, ci împreună cu prietenul şi colegul de partid, mogulul Sebastian Ghiţă.

Realitatea TV a intrat în posesia unei fotografii în care apare Victor Ponta, împreună cu Sebastian Ghiţă. Ei au fost fotografiaţi într-un club exclusivist din Abu Dhabi, iar Ponta pare a fi foarte bine dispus.

Vacanţele premierului Victor Ponta şi ale lui Sebastian Ghiţă sunt deja de notorietate. În 2012, Victor Ponta şi soţia lui au participat, împreună cu Sebastian Ghiţă, la celebrul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. În primăvara aceluiaşi an Ghiţă şi Ponta şi-au petrecut vacanţa în Dubai

"Acest distins domn care este și premierul României se duce să se relaxeze, în urma eșecului din urmă cu mai puțin de-o săptămână, tocmai în Abu Dhabi. Într-o lume globalizată, nu mai ai cum să te ascunzi. Iată diaspora și-a făcut din nou treaba: o fotografie făcută de un român care muncește în afara țării demască acest concediu luxos al primului-ministru", spune realizatorul Realitatea TV Anetta Sângeorzan.

Un bilet de avion pentru Abu Dhabi ajunge să coste, la o simplă căutare pe Google, cel puţin 700 de euro. Nota de plată în acest club exclusivist ajunge la peste 1.000 de euro cheltuiţi într-o singură seară. Dacă este vorba de familie şi de angajatul SPP, atunci cheltuielile cresc.

Poți vedea mai jos în GALERIA FOTO imagini spectaculoase din clubul de fițe, aflat chiar în apropierea Circuitului de Formula 1, ultimul din acest an.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL