Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta dezvăluie cine a postat "mizeria" PSD despre Simona Halep. DOVADA

Tuesday, 12 June 2018, 23:21 Sursă: REALITATEA.NET

Victor Ponta spune că "mizeria" a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale.

Omul care ar fi propagat aceste materiale mincinoase și manipulatoare ar fi gândite de un personaj dubios adus de Dragnea de la Neamț.

Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi injurati si sanctionati pe nedrept membrii PSD, avertizează Ponta.

În emisiunea "Jocuri de Putere" de marți seara a fost confirmată ipoteza lui Victor Ponta. În imaginea de mai jos din comunicarea internă a PSD se vede manipularea cu privire la huiduirea lui Halep. Mesajele au fost trimise în jurul orei 20.00 de la centrul PSD:

Simona Halep, târâtă de PSD în războiul politic. Mii de fani jigniţi că ar fi huiduit-o pe Halep

"Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale -

Oamenii nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit "sobolan" ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de "Dom Presedinte")!

Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi injurati si sanctionati pe nedrept membrii PSD / va rog reactionati!"


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL