Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Poliția Română demontează plângerea fugarului Ghiță. Cine a plătit factura pentru Nicole Popa

Tuesday, 11 December 2018, 13:05 Sursă: REALITATEA.NET

Poliția Română spune că procedura a fost derulată de către Ministerul Afacerilor Interne, prin structura de specialitate, conform prevederilor O.U.G. nr. 34/2006 privind achizițiile publice. Negocierile au fost purtate cu trei operatori economici de profil, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Sursa citată  mai spune că, în acest caz a fost declarat câștigător operatorul economic S.C. ION ȚIRIAC AIR S.R.L., iar serviciile achiziționate au vizat transportul de pasageri, pe ruta București - Jakarta și retur(...)Operatorul economic a emis factura fiscală, la data de 21.04.2011, aceasta fiind achitată de I.G.P.R., prin ordin de plată, la data de 29.04.2011.

Poliția Română susține că, toate documentele mai sus menționate au fost înaintate Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar informații pe acest subiect au mai fost comunicate public, la data de 9 ianuarie 2017.

Fugarul Sebastian Ghiță a declarat la un post de televiziune că, la cererea fostei șefe DNA, a achitat în 2011 factura pentru avionul care l-a adus în țară pe Nicolae Popa din Indonezia.

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL