Peste 150 de companii fac angajări la Târgul de Cariere

Wednesday, 01 October 2014, 12:07 Sursă: REALITATEA.NET

Aproximativ 20.000 de tineri din șase orașe din România, precum și din Chișinău, sunt așteptați la edițiile de toamnă 2014 ale Târgului de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de profil din România și Republica Moldova. Evenimentele Târgul de Cariere se vor desfășura în perioada 3 octombrie – 12 noiembrie.

„Profilul candidatului la Târgul de Cariere îl constituie tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau în curs, majoritatea cu experiență de muncă. Sunt tineri informați, care știu ce-și doresc și studiază înainte companiile participante. În ultimii ani am constatat că tot mai mulți candidați merg țintit: aleg companiile de care sunt interesați și preferă să discute direct și aplicat cu reprezentanții acestora decât să-și lase CV-urile la cât mai multe standuri. De altfel, mulți dintre ei ajung să fie angajați sau să participe la un stagiu de internship, care, la rândul său, poate duce la angajare”, a declarat Louisa Olar, project manager-ul Târgului de Cariere.  

Ofertele prezentate la Târgul de Cariere acoperă domenii precum IT, servicii, retail, inginerie, financiar, industria ospitalității și altele, fiind vizați studenții și absolvenții de studii superioare. Oportunitățile de carieră includ posturi cu normă întreagă, part-time și pe bază de proiect, stagii de practică și programe de voluntariat. Se caută atât persoane la început de carieră, cât și cu experiență în muncă.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL