Patronul care a găsit ac de cojocul ANAF: "Na, închide-l dacă poți!"

Thursday, 02 April 2015, 10:57, Sursă: REALITATEA.NET

Patronul firmei Killer din Radauti, devenit celebru dupa ce Fiscul i-a inchis magazinul pentru o lipsa de gestiune de 50 de lei, a deschis un nou magazin chiar langa cel inchis de inspectorii ANAF.

Adaugă părerea ta

Alexandru Schelu a obtinut o autorizatie noua de la Primaria din Radauti, are o noua casa de marcat si vinde in continuare mezeluri si produse din carne la doar cativa pasi de magazinul inchis de cei de la Antifrauda, anunta Adevarul.ro.

Alexandru Scheul, patronul firmei Killer SRL Horodnic, continua batalia cu Fiscul romanesc.

Pe esplanada din fata magazinului general din Radauti, unde, pana in urma cu doua saptamani avea deschis un punct de desfacere al produselor de carmangerie, produse in fabrica sa din Horodnic, inchis acum pentru o lipsa in gestiune de 50 de lei, Scheul a amplasat un nou magazin – expozitie, adapostit de un cort.

"Cortul este deschis de ieri (n.r. – luni). Afacerea va rămâne în cort o lună de zile, iar pe timp de noapte ducem marfa în magazin, o punem în frigidere şi aici rămân vitrinele şi cu Domnul de Sus", a spus vânzătoarea de la Killer. Detalii pe Adevarul.ro.