Partidul lui Cioloș așteaptă scuze din partea candidatului PSD Viorica Dăncilă

Thursday, 14 November 2019, 15:22 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

PLUS condamnă "campaniile mincinoase" prin care se încearcă inducerea ideii că Alianţa USR PLUS îndeamnă la boicotarea celui de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi cere candidatului PSD Viorica Dăncilă "să prezinte scuze" şi "să se delimiteze public de astfel de acţiuni".

"Conducerea PLUS condamnă ferm practicile murdare ale vechii clase politice care continuă să se dedea la campanii murdare. Asistăm în ultimele zile la extrem de multe campanii mincinoase prin care se încearcă inducerea ideii că Alianţa USR PLUS îndeamnă la boicotarea turului doi al alegerilor prezidenţiale. Este o campanie de dezinformare al cărei beneficiar este candidatul PSD Viorica Dăncilă. Îi cerem Vioricăi Dăncilă să prezinte scuze pentru aceste minciuni neruşinate şi să se delimiteze public de astfel de acţiuni în mod urgent. Am suportat ani şir minciunile PSD şi ştim că acesta este comportamentul obişnuit al acestui partid. Este evidentă campania pe care o duc, aşa cum şi ieşirea primarului Bucureştiului, PSD-ista Gabriela Firea, prin care încerca să inducă opinia că preşedintele Iohannis ar fi venit cu o cască auditivă la conferinţa de presă, face parte din seria aceloraşi practici murdare", se precizează într-un comunicat al PLUS.

PLUS asigură opinia publică că va face toate demersurile juridice, civile şi penale, pentru ca astfel de campanii să nu se mai repete.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri