PANICĂ într-un mall din Constanţa. Incendiu: peste 1000 de persoane evacuate

Monday, 06 August 2018, 13:17 Sursă: REALITATEA.NET

Zeci de persoane evacuate dintr-un mall din Constanţa, după ce în zona de food a apărut un incediu! Din primele informaţii, se pare că personalul de siguranţă al mall-ului a evacuat persoanele prezente în incintă.

În zona City Park Mall, circulaţia este blocată în aceste momente! 

Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, până la această oră au fost evacuate aproximativ 100 de persoane.

”Aproximativ 1500 de persoane au fost evacuate. Incendiul a izbucnit în zona de fast food”, au spus reprezentanţii ISU Constanţa.

Potrivit pompierilor, incendiul din cel mai mare mall din Constanţa a izbucnit în zona restaurantelor, fiind constatat la hornurile de evacuare a fumului.

De asemenea, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri în caz de nevoie, dar până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost semnalată nicio persoană rănită. 

Totodată, şi poliţiştii din cadrul secţiilor 1 şi 2 Poliţie şi cei ai Serviciului Rutier au mers la locul incendiului, pentru asigurarea evacuării căilor de acces şi dirijarea traficului rutier.

Incendiul a izbucnit la acelaşi mall în care au mai fost semnalate incidente, bucăţi de tavan prăbuşindu-se, în două rânduri, în ultimele luni.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL