Omorât în bătaie după o relație amoroasă în trei. Detaliile le-au șocat și pe autorități

Tuesday, 20 June 2017, 17:55 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat din New York a fost înjunghiat și bătut mortal luni seara, după ce s-a angajat într-o relație sexuală alături de alți doi parteneri, care a avut o întorsătură neașteptată, conform presei locale. Manos Ikonomidis (20), a fost găsit fără suflare pe holul dintre etaje ale unui bloc din Brooklyn, „având o plagă înjinghiată în zona pieptului și mai multe traume pe tot corpului”, a declarat pentru Fox News Departamentul de Poliție din New York.

Adaugă părerea ta

Victima a fost văzută mai devreme intrând în clădirea alături de un bărbat și o femeie. Cei trei s-au implicat într-un act sexual, care a degenerat în vielențe atunci când unul dintre bărbați a propus ca partida de amor să fie înregistrată.

Femeia și celălalt bărbat au părăsit apartamentul, lăsându-l pe Ikonomidis în urmă. Un chiriaș al clădirii a declarat pentru Daily News că femeia și-a sunat partenerul - o altă persoană care nu a fost implicată în ménage à trois -, afirmând că a fost violată.

Anchetatorii nu au găsit nici o dovadă care să susțină că actul sexual nu a fost consensual, au afirmat surse din cadrul poliției. Camerele de supraveghere ale clădirii au surprins trei bărbați înarmați cu bâte de baseball, intrând după Ikonomidis.

Departamentul de Poliție din New York a informat că momentan nu s-au făcut arestări, iar ancheta este în curs de desfășurare, conform Fox News.