Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

OBI face lichidare de stoc la toate produsele, înainte să iasă din România

Friday, 04 July 2014, 10:42 Sursă: REALITATEA.NET

Campania de lichidare de stoc a inceput pe 3 iulie si se va desfasura in limita stocului disponibil. "Moarte de om" se poate spune ca a fost in cursul diminetii zilei de joi la magazinul OBI din Sibiu, scrie presa locala.

Reducerile de 30 la suta aplicate tuturor produselor i-au scos pe sibieni din case inca de la ora deschiderii, cozile facute de cumparatori la case intinzandu-se pe sute de metri, pana spre capatul magazinului. Corpurile de iluminat, materialele de constructii, parchetul laminat, gresia, faianta, materialele termo-izolante, articolele sanitare, usile, articolele de ingrijit peluza din fata casei si chiar plantele s-au regasit pe "lista de cumparaturi" a sibienilor, care si-au umplut pana la refuz cosurile.

Mai mult, cumparatorii nu s-au dat in laturi nici de la achizitionat brazi de Craciun sau obiecte specifice sarbatorilor de iarna.

OBI va pleca din Romania de la 1 septembrie, spatiul in cinci din cele sapte unitati pe care isi desfasura activitatea urmand sa fie ocupate de catre retailerul grec de jucarii Jumbo.

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL