Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

O televiziune din România s-a închis. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Tuesday, 05 January 2016, 09:12 Sursă: REALITATEA.NET

Oficial, televiziunea este în revizie tehnică, dar toţi angajaţii au fost anunţaţi de proprietarul Gheorghe Maftei că postul nu mai poate fi susţinut financiar. „Asta deşi reuşeam să ne strângem banii de salarii”, au explicat angajaţii televiziunii, potrivit Buna Ziua Brașov.

„Revizia tehnică” a fost anunţată pentru ca televiziunea să nu îşi piardă licenţa în aşteptarea unui investitor care să salveze brandul cu 24 de ani de existenţă. Contactat telefonic, Gheorghe Maftei, ne-a declarat că deocamdată televiziunea este în revizie „şi mai vedem”.

La TVS Braşov s-au lansat nume importante ale peisajului media de dinainte şi după anul 2000, printre care şi un fost secretar de stat, Marius Fecioru, dar şi Radu Moraru sau Nora Dudiţă, fostă Buda.

Actualii angajaţii ai televiziunii au lăsat ieri şi un ultim mesaj pe pagina de Facebook: „După 24 de ani, la TVS Braşov s-au stins luminile! Echipa TVS Braşov va mulţumeşte pentru că ne-aţi fost alături în momentele de emoţie, de trăiri, la miile de ore de LIVE. Am fost împreună de sărbători, în momentele cruciale pentru ţară, pentru oameni, dar şi în zilele normale, zi de zi, obiectivi şi imparţiali aşa cum v-am obişnuit. Acum a venit momentul să tragem cortina poate doar pentru 3 luni de zile, poate pentru mai puţin timp sau poate pentru totdeauna... din motive independente de voinţa noastră...”.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL