O tânără britanică a MURIT pentru un SELFIE perfect, în Australia

Monday, 13 January 2020, 17:22 Sursă: Agerpres, The West Australian

 

Teribilul accident s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, informează Metro.co.uk şi Press Association, citate de Agerpres.

Serviciile de urgenţă au fost chemate în zona falezei înalte din Diamond Bay, aflată în suburbia estică a Sydney-ului, la ora locală 6.30 A.M., după relatări că o tânără a căzut de pe stânci.

Patru ore mai târziu, după intense căutări, corpul acesteia a fost găsit în apă.

Tânăra, identificată drept Madalyn Davis, era un model britanic de 21 de ani, care ajunsese în Australia la sfârşitul anului trecut şi dorea să înceapă o nouă viaţă aici.

Imagine

Madalyn ar fi fost la o petrecere în seara de sâmbătă  şi a plecat apoi spre stâncile din Diamond Bay alături de şapte prieteni pentru a admira răsăritul, în jurul orei 6.30 A.M..

Stâncile din rezervaţia Diamond Bay au devenit un loc faimos în rândul turiştilor amatori de selfie-uri, conform presei locale. 

Din păcate, nu este prima persoană care moare din cauza unui selfie. În august 2019, o altă tânără, în vârstă de 27 de ani, a căzut de pe aceleași stânci în timp ce încerca să-şi facă un selfie.

În ultimii șase ani au murit aproape 260 de oameni în timp ce își făceau selfie, potrivit unui studiu.

Potrivit datelor, între 2011 şi 2017, 259 de oameni au murit în timp ce îşi făceau un selfie, în timp ce doar 50 au fost ucişi de rechini. Explicaţia e simplă - pentru o fotografie reuşită, care să fie postată pe reţelele sociale, mulţi și-ar asuma riscuri imense.

Cele mai multe victime, 159, sunt din India, urmează Rusia cu 16 morţi şi Statele Unite cu 14.

Specialiștii avertizează că numărul victimelor ar putea să crească în anii următorii, pe măsură ce smartphone-urile şi aplicaţiile pentru selfie devin tot mai sofisticate.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL