NOUL BOOM rezidenţial din Capitală: se ridică zeci de blocuri în toate zonele oraşului

Thursday, 16 October 2014, 09:16, Sursă: REALITATEA.NET

Parcă apărute de nicăieri, în Bucureşti şi localităţile din împre­jurimi au fost ridicate şi livrate aproape 3.500 de apartamente şi case în prima jumătate a acestui an, în creştere cu 53% faţă de perioa­da similară a anului precedent şi peste nive­lul primului semes­tru al anilor de boom - 2007, 2008 şi 2009.

Adaugă părerea ta

Mergând dincolo de datele statis­tice, Business Construct a luat la pas Bucureş­tiul şi a identificat, fără a acoperi în întregime oraşul, 40 de şantiere pe care se lucrează şi în care vor fi date în folosinţă cel puţin 4.000 de apartamente noi în următoarele luni, astfel că cel puţin în anumite zone ale Capitalei se poate vorbi de un nou boom rezidenţial.

Zona Drumul Fermei din Popeşti-Leor­deni, vizavi de halele IMGB şi lângă staţia de metrou Dimitrie Leonida, pare un imens bazar imobiliar, în care la fiecare colţ de stradă se ridică un bloc nou, iar maşinile agen­ţilor imobiliari aduc clienţi curioşi să vadă cum arată locuinţele cu preţuri pornind de la 19.000 de euro, cam cât o Skoda Octavia cu tot cu TVA. Mai multe pe Ziarul Financiar.