Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noua guvernare şi-a pus trei oameni în board-ul Telekom

Thursday, 10 December 2015, 13:41 Sursă: REALITATEA.NET

Ministerul comunicaţiilor şi societăţii informaţionale (MCSI) şi-a schimbat toţi reprezentanţii din Consiliile de administraţie ale companiilor din grupul Telekom România, numindu-i pe Anca Georgescu Aladgem, Bogdan Laurenţiu Voicu şi Florin Furdui, au declarat mai multe surse apropiate grupului, conform Ziarului Financiar.

Anca Georgescu Aladgem, unul dintre cei mai cunoscuţi profesionişti în domeniul resurselor umane de pe piaţa locală, a fost până la jumătatea acestui an directorul de HR al grupului Telekom. Bogdan Voicu a fost şi el director de achiziţii în cadrul grupului Telekom până în aprilie 2014.

Florin Furdui, în prezent Country Manager al Portland Trust - unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, este fondatorul companiei de comunicaţii Dial Telecom, în prezent parte a Digital Cable Systems (AKTA), cel mai mare jucător de pe piaţa de cablu.

Statul român deţine, prin intermediul MCSI, o participaţie de 45,99% din acţiunile Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom).


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL