Noi informaţii de la poliţia din Costa Rica: Cum s-a sinucis omul de afaceri Costel Comana

Friday, 27 February 2015, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Costel Comana, omul de afaceri român găsit mort, miercuri în toaleta unui avion care zbura din Columbia în Costa Rica, a murit din cauza "asfixierii prin spânzurare", potrivit autopsiei realizate de autorităţile din Costa Rica.

Autorităţile din Costa Rica au confirmat că omul de afaceri Costel Comana s-a spânzurat în toaleta avionului, potrivit Hotnews.ro.

Biroul pentru Anchete Judiciare din Costa Rica a anuntat joi ca barbatul a murit din cauza "asfixierii prin spanzurare". Biroul a precizat ca un alt calator a declarat ca romanul prezenta semne de nervozitate pe durata zborului.

Partenera sa era tot romanca, dar nu a fost identificata. Femeia a declarat ca a adormit in timpul zborului si ca atunci cand s-a trezit, Comana nu mai era la locul lui. Ea a cerut ajutorul stewardului si cadavrul omului de afaceri a fost gasit in toaleta.

Potrivit unui comunicat al grupului de firme Regiotrans Brașov, controlat de Costel Comana, omul de afaceri român a avut probleme medicale majore în ultima perioadă si a suferit o serie de interventii chirurgicale.

Costel Comana era unul dintre acționarii principali ai operatorului privat Regiotrans, dar, pe fondul problemelor medicale, omul de afaceri se retrăsese din managementul companiilor.

"REGIOTRANS BRASOV anunta cu profund regret incetarea din viata a domnului COSTEL COMANA, unul din fondatorii grupului. In ultima perioada domnul Costel Comana a avut probleme medicale majore si a suferit o serie de interventii chirurgicale. De asemenea, pe fondul problemelor medicale, domnul Costel Comana se retrasese din managementul companiilor", se spune în comunicatul grupului de firme.

Costel Comana, povestea fabuloasă a milionarului fugărit de DNA şi găsit mort în Costa RicaAdaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL