Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi imagini cu micuța Sorina, în mijlocul familiei din SUA

Wednesday, 07 August 2019, 18:15 Sursă: REALITATEA.NET

Sorina Săcărin, fata adoptată după ce a fost îngrijită şapte ani de o familie din Baia de Aramă, care la acest moment face în continuare demersuri pentru a anula adoptaţia, a început în SUA cursuri de gimnastică și de limba engleză.

Primele imagini cu Sorina Săcărin în noua ei casă din America au apărut în urmă cu două săptămâni. Erau imagini cu fata care se joacă la pianul din locuința familiei, imagini publicate pe Facebook de jurnalista Ioana Dogioiu care a păstrat legătura cu familia.

„Cazul Sorina" a ţinut prima pagină a ziarelor, după ce fata, ţinută ilegal în continuare de familia de asistenţi maternali din Baia de Aramă, deşi exista o hotărâre definitivă privind adopţia, a fost preluată brutal, acţiunea procuroarei fiind filmată de familie şi difuzată de toate televiziunile.

Au urmat plângeri penale de tot felul, controale la instituţiile implicate în procesul de adopţie şi mai multe procese pe rol, unele în scopul de a-i împiedica pe soţii Gabriel şi Ramona Săcărin să-şi ducă fata adoptată în SUA, acolo unde trăiesc.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL