Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicolas Cage vrea să renunţe la actorie

Thursday, 19 April 2018, 12:09 Sursă: REALITATEA.NET

Aflat în Puerto Rico pentru a-şi prezenta cel mai recent film, "Primal", de Nick Powell, actorul în vârstă de 54 de ani, celebru pentru roluri în pelicule precum "Ghost Rider" şi "National Treasure", a declarat pentru jurnalişti: "În ceea ce priveşte producţia şi regia, da, mă întorc la producţie. Compania mea, Saturn Films, este implicată în toate lungmetrajele pe care le fac acum".

"Regia este ceva ce vizez să fac, pentru că acum sunt în principal artist de film. Voi mai face asta trei sau patru ani şi apoi vreau să mă concentrez mai mult pe regie", a spus Cage.

Potrivit Mediafax, actorul a declarat recent că are tendinţe de autodistrugere atunci când nu lucrează, pentru că are nevoie de o rutină.

Deşi vrea să se concentreze pe regie, Nicolas Cage spune că nu şi-a pierdut total interesul pentru actorie.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL