Nemţii caută 300 de români pentru un centru de servicii

Monday, 23 June 2014, 09:55 Sursă: REALITATEA.NET

Grupul german Linde, unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale la nivel global, a început procesul de recrutare pentru 300 de persoane care vor lucra într-un centru regional de servicii, Linde Global Services, amplasat în Timişoara.

Adaugă părerea ta

„Linde Gaz Global Services îşi extinde activitatea cu 300 de angajaţi", a spus Nicolae Robu, primarul Timişoarei, potrivit zf.ro.

Potrivit anunţurilor de recrutare publicate pe site-urile de specialitate de către companie, care anul trecut a avut în România un business de 105,5 milioane de euro, centrul de servicii din Timişoara va acorda suport pentru clienţii din Grecia, Cipru, Polonia, Slovacia, Cehia şi Ungaria.

„Linde a început deja recrutările, selecţiile sunt în curs de desfăşurare, se caută analişti care vor ocupa poziţiile de back office, front office şi team leader", au spus reprezentanţii Linde Gaz România. Ei nu au dorit să comenteze asupra numărului de 300 de angajaţi înaintat de primăria Timişoarei şi nu au precizat nici când ar urma să fie finalizat acest proces de recrutare.