Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesaje tulburătoare, după moartea suspectă a unui tânăr în MAMAIA: "Azi eşti, mâine nu!"

Monday, 28 July 2014, 07:57 Sursă: REALITATEA.NET

La ora 04.50 dimineaţa, prietenii săi au sunat la Ambulanţă, însă medicii nu au mai putut să-i facă nimic, întrucât acesta intrase în stop cardio-respirator. Prietenii acestuia spun că nu era cunoscut cu afecţiuni grave. Cel mai probabil decesul ar fi survenit în urma consumului de alcool sau al unor substanţe etnobotanice, însă situaţia va fi lămurită abia după, rezultatele necropsiei vor fi gata, scrie replicaonline.ro.

Tânărul Marian Mezdrea postase înainte de tragedie mai multe fotografii din clubul Le Gaga, alături de prieteni, dar şi ultimul mesaj: "lasă că e bine".

Vestea morţii lui Marian Mezdrea a venit ca un şoc pentru cunoscuţi. Aceştia îl ştiau ca un mare petrecăreţ, un om mereu zâmbitor şi pus pe glume. Sute de apropiaţi ai acestuia au postat mesaje de condoleanţe familiei, dar şi câteva îndemnuri pentru tinerii din generaţia actuală.

"Drogurile ucid... lăsaţi petrecerile house, afterurile şi alte mizerii! Alegeţi o viaţă sănătoasă!", a scris Vlad M.

Simona Florina I. se numără şi ea printre cei care l-au cunoscut pe tânăr: Azi eşti, mâine nu! Cum e destinul omului, ne ia din semeni unul câte unul, cernând durere şi lacrimi. Sper că a profitat frumos din scurtul drum prin viaţă!

Costin crede că Marian a murit din cauza oboselii cronice: "Băiatul a murit de epuizare! A băut votcă şi Red Bull şi a făcut un infarct ischemic! Faptul că Ambulanţa a venit la 40 de minute nepregatită pentru resuscitare i-a fost fatal! Băiatul a murit cu zile! Păcat".

Nu de aceeaşi părere este tânărul Alexandru Ş: "infarct de la votcă cu redbul nu este credibil. Poate băiatul a băgat şi nişte coca (cocaină -n.r.) pe lângă. Aşa poate să facă infarct... Dumnezeu să îl ierte!".

Eduard a scris: "Nu te vom uita niciodată! Te iubim". "Prea devreme.... Păcat de el..."

Ultima zi a tânărului care a murit, suspect, la Mamaia. Mesajul său de pe Facebook e CUTREMURĂTOR

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL