Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MEME STOICA ar putea fi ELIBERAT. Decizia a fost amânată

Friday, 21 March 2014, 09:47 Sursă: REALITATEA.NET

Tribunalul Bucureşti (TB) a constatat, luni, că solicitarea formulată de Mihai Stoica este contestaţie în anulare şi a trimis-o Curţii de Apel Bucureşti (CAB), declinându-şi competenţa în această cauză.

Mihai Stoica, condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul transferurilor, a cerut luni rejudecarea şi aplicarea legii penale mai favorabile în cazul său, dar instanţa TB a stabilit că solicitarea poate fi judecată ca o contestaţie în anulare.

Magistratul care a judecat cererea formulată de avocatul lui Stoica a decis să schimbe încadrarea juridică a cererii de aplicare a legii mai favorabile, susţinând că aceasta întruneşte toate condiţiile unei contestaţii în anulare.

Avocata lui Mihai Stoica a spus în faţa instanţei că există dovezi care arată că faptele de care a fost acuzat Mihai Stoica s-au prescris.

În timpul judecării cauzei, managerul Stelei a stat în boxa acuzaţilor şi nu a făcut nicio declaraţie, el spunând doar că susţine în totalitate pledoaria avocatei sale.

În sala de judecată a fost prezentă şi fiica lui Stoica. Aceasta a ieşit din sală vizibil afectată de situaţia în care se află tatăl său.

După ce a reîncadrat cererea drept contestaţie în anulare, instanţa a rămas pronunţare, iar în final şi-a declinat competenţa şi a trimis solicitarea la CAB.

Mihai Stoica a formulat deja o contestaţie în anulare, care urmează să se judece în 21 martie, la Curtea de Apel Bucureşti.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL