Marinarul care s-a împușcat în cap, la poligon, a murit! El lăsase acasă un bilet de adio

Saturday, 14 December 2019, 16:10 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Marinarul din Constanța care s-a împușcat ieri într-un poligon a murit în această dimineață. Omul își anunțase rudele că se va sinucide, dar nu le-a spus și unde. 

O ambulanță și un echipaj de poliție s-au dus la locuința lui, dar nu l-au găsit acolo. Între timp, el a recurs la gestul extrem, sub ochii instructorului. Aflat în stare critică, el a fost repede preluat de medici și transportat la spital în comă, însă medicii nu l-au mai putut salva. Momentul tragediei a fost surprins pe camerele de supraveghere din poligonul de trageri.

Bărbatul era marinar de mai mulți ani și era client vechi al poligonului de trageri. A ajuns la cursuri, a luat 50 de cartușe și un pistol. Alături de instructor a tras 45 de gloanțe. Aflat în spatele bărbatului, instructorul a văzut cum acesta s-a împușcat. 

 Martorii spun că gestul a fost fulgerător. Instructorul a chemat repede ajutoare, însă familia bărbatului sunase deja la 112. Rudele au fost anunțate de bărbat că vrea să își pună capăt zilelor, dar nu și unde se află. Echipajele medicale au mers la casa bărbatului, dar apoi au fost dirijate de către instructor către poligon.

"Ajunsi la fata locului, colegii mei au gasit un barbat in varsta de 41 de ani impuscat in zona tamplei. Barbatul a fost transportat de urgenta la spitalul judetean Constanta fiind intubat în comă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Poliția și Procuratura au ajuns și ele la poligonul de trageri. Criminaliștii au ridicat toate probele existente și le-au trimis laboratorului balistic. Au luat și imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedem cum s-a produs exact tragedia. 

 După incident, poligonul a fost închis. Cursanții au rămas înmărmuriți când au aflat de tragedie. 

 Chiar înainte să meargă la poligon, bărbatul lăsase acasă un bilet de adio. 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri