Marian Oprișan, atac suburban la Viorica Dăncilă:„Proasta României”

Friday, 11 October 2019, 14:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Marian Oprișan a lansat atacul la președintele PSD! Baronul de Vrancea face la fel ca acum șase luni când cerea imperativ demisia lui Liviu Dragnea.  Oprișan a ironizat-o pe Viorica Dăncilă: „Dați căutare pe Google „Proasta României” și o găsiți pe Viorica Dăncilă”, la ședința grupării Stănescu-Ciolacu de vineri, cu doar patru ore înaintea CEx-ului.

Liderul de Vrancea a  fost ironic la adresa Vioricăi Dăncilă: „Dați căutare pe Google „Proasta României”  și o găsiți pe Viorica Dăncilă”, relatează surse PSD citate de Radio Europa Liberă.

Marian Oprișan a ridicat, în ședința criticilor lui Dăncilă, și problema Legilor Justiției, despre care a afirmat „că au făcut mult rău partidului, spunând că modificările au fost așteptate”, dar, de fapt „au fost păcăliți de cei din Guvern și Parlament, deoarece știau că totul va cădea la Curtea Constituțională”.

„Să ne mobilizăm, să turăm motoarele pentru prezidențiale. În fața urnei, a ștampilei, dacă reușim să sperim oameniii, avem o șansă. Ori ne batem să obținem un rezultat de excepție ori plecăm acasă. Ziua decisivă pentru partid e după prezidențiale, când trebuie să facem Congresul la termen”, a afirmat Oprișan în fața colegilor.

Liderul PSD Vrancea a cerut ca Mihai Fifor să își fie schimbat din funcția de secretar general, iar Eugen Teodorovici, din cea de președinte executiv.

Oprișan este alături acum de gruparea Stănescu-Ciolacu, chiar dacă la congresul din 29 iunie a căzut în dizgrație din cauza mai multor lideri județeni, printre care și Paul Stănescu. 

În iunie, lucruruile stăteau altfel pentru liderul PSD de Vrancea. Oprișan a susținut-o din răsputeri pentru președinția PSD. Pe 29 iunie, Dăncilă a devenit oficial șefa PSD.

În urmă cu doar șase luni, Marian Oprișan a anunțat sfârșitul lui Liviu Dragnea, cu un discurs violent împotriva șefului PSD, după scorul-șoc din alegerile europarlamentare - 22,5%.

Marian Oprișan, baronul PSD din Vrancea, a semnalat sfârșitul lui Liviu Dragnea la șefia PSD, sugerând chiar că acesta ar putea primi o veste proastă de la Înalta Curte, în ziua următoare alegerilor. Ceea ce s-a și adeverit. Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Portecției Copilului Teleorman, prin decizia Înaltei Curți din 27 mai.

”Ce spune Dragnea in PSD dupa ce PSD a ajuns la 25 la suta din voturi nu mai intereseaza pe nimeni”, a spus Oprișan.

”Dupa parerea mea trebuie sa intelegem, luxul si prostia se platesc, domnul Dragnea e istorie trebuia sa plece demult”, a adăugat baronul de Vrancea.

Oprișan a explicat că soarta lui Dragnea ar putea fi discutată în partid, dar l-a îndemnat pe acesta să plece.

”Daca e barbat politic si iubeste PSD, trebuie sa plece”, a spus Oprișan.

Întrebat la sediul PSD dacă va face un pas în spate, în urma rezultatului alegerilor de duminică, Dragnea a spus, pe 26 mai: "Niciodată n-am făcut altceva decât a zis partidul şi nici n-am făcut ceva împotriva a ceea ce s-a hotărât în partid".

Măcel în PSD după alegeri. ”Liviu Dragnea este istorie în România!”. Cine îl atacă, cine îl apără

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ