Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MAE: Au fost verificate listele de pasageri de la bordul Air Algerie. NU A FOST GĂSIT NICIUN ROMÂN

Monday, 28 July 2014, 18:00 Sursă: REALITATEA.NET

"Celulele de criză constituite de către autorităţile din Burkina Faso şi responsabilii companiei aeriene Air Algérie au confirmat, prin documente oficiale scrise, că la bordul aeronavei AH5017, prăbuşite în Mali, nu s-a aflat nici un cetăţean român. Totodată, celulele de criză din Algeria şi Franţa, special organizate pentru gestionarea circumstanţelor producerii acestei tragedii aviatice, au informat partea română prin comunicări oficiale că, potrivit informaţiilor de care dispun până în prezent, nu a existat vreun cetăţean român la bordul aeronavei prăbuşite în Mali", a informat MAE, într-un comunicat remis,luni, agenţiei MEDIAFAX.

De asemenea, în urma verificărilor complexe în evidenţele informatizate ale MAE şi MAI a numelor şi prenumelor explicite, aflate pe listele de pasageri aşa cum au fost ele puse la dispoziţie de autorităţile naţionale care au constituit celule de criză, nu a fost identificat vreun cetăţean român, precizează Ministerul de Externe.

În acest moment, ancheta privind cauzele prăbuşirii avionului şi procedura de identificare a pasagerilor avionului Air Algérie este în derulare.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL