Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Madonna a stârnit un VAL DE FURIE pe Internet. Vezi FOTO INCENDIARE

Saturday, 03 January 2015, 17:20 Sursă: REALITATEA.NET

Astfel, Madonna a comparat "#inimarebelă" ("#rebelheart") a sa cu cele ale lui Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, prin transpunerea artei de pe albumul său - în care ea are faţa înconjurată cu o coardă neagră - pe feţele acestora, informează people.com.

Astfel, în dreptul fotografiei modificate cu Nelson Mandela, care a deţinut funcţia de preşedinte al Africii de Sud între 1994 şi 1999, Madonna a scris "This #rebelheart fought for freedom!" ("Această #inimărebelă a luptat pentru libertate!"), în timp ce în dreptul fotografiei cu Martin Luther King, activist politic, cunoscut mai ales ca luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii, artista a scris "This #rebelheart had a dream!" ("Această #inimărebelă a avut un vis!").

Cât despre fotografia care îl ilustrează pe cântăreţul Bob Marley, Madonna a scris "This #rebelheart sang about ONE LOVE!" ("Această #inimărebelă a cântat despre «One Love»!").

Deşi mulţi dintre fanii artistei s-au arătat încântaţi, majoritatea celor care o urmăresc pe Instagram au criticat iniţiativa Madonnei.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL