Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lucruri pe care nu știai că le poți face pe YouTube

Wednesday, 25 June 2014, 11:21 Sursă: REALITATEA.NET

Vă prezentăm în acest video-tutorial câteva dintre serviciile YouTube.com nu foarte vizibile sau cunoscute, sub forma unor tips & tricks care vizează gigantul în materie de redare video & audio. Google este hotărât să facă din YouTube una din opțiunile preferate atunci când vorbim de player audio. Pe lângă schimbările recente care vizează exact acest aspect, ne este pus la dispoziție și un mod de a descoperi și crea playlisturi într-o secundă, cu ajutorul YouTube.com/disco (https://www.youtube.com/disco).

Pentru cei interesați de creare de conținut și editarea cât mai simplă a video-urilor, avem acces la programe, unelte și informații prin intermediul Youtube.com/create (https://www.youtube.com/create)și Youtube.com/editor (https://www.youtube.com/create)În același mod, completând linkul clasic de youtube.com, putem căuta /movies (https://www.youtube.com/movies) sau /shows (https://www.youtube.com/shows) și să găsim o lista de mii de filme online, prezente în întregime direct pe youtube, ori o listă stufoasă de show-uri și emisiuni televizate din întreaga lumea.

În plus, în tutorialul de astăzi, vezi găsi o listă de comenzi care ne pot ușura foarte mult căutările în nesfârșita bază de date de care dispune gigantul site. O simplă virgulă după termenii de căutare, completată de anumiți termeni specifici, ne poate ajuta să ajungem foarte rapid la video-ul urmărit. Posibilitatea să căutam doar in lista de canale youtube prin intermediul ”, channels”.

• Căutare în funcție de lungimea unui film, “, long ” sau “,short”.

• Posibilitatea să alegem exact dacă vrem să fie un “, playlist”, film “,movie” sau serial “, show”

• Putem căuta direct după versiunea HD adăugand “, hd” dupa termenii de căutare, ori chiar varianta 3D cu “, 3d”

• Putem, direct din căsuța de search, să alegem spațiul temporar în care să se incadreze căutarea cu “,week”, “,month” sau “,year”

• Căutare după titlul exact cu ‘allintitle: “căutare-exacta” ’ și chiar să excludem anumiti termeni populari punând o cratimă înaintea acestora ”-“ Citeste mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL