Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Loteria bonurilor fiscale, prima extragere. Bonul câştigător este în valoare de 6 lei UPDATE

Monday, 13 April 2015, 09:15 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE Loteria bonurilor fiscale. Milionul de lei oferit de Ministerul Finanțelor la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale s-ar putea împărți la foarte mulți câștigători. Numai într-un singur județ s-au anunțat deja 16 câștigători, dar numărul lor ar putea fi chiar mai mare.

Dacă premiul se va împărți la 1.000 de câștigători, fiecare va primi un cec de 1.000 de lei.

Loteria bonurilor fiscale. Val de revendicări ale premiului de 1 milion de lei

Loteria bonurilor fiscale. Luni, 13 aprilie, în studioul TV al Loteriei Române a avut loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale. REALITATEA.NET a prezentat LIVE rezultatele primei loterii organizate de Fisc.

Loteria bonurilor fiscale:

- Prima bilă a fost extrasă, este cifra 2: Ceea ce înseamnă că bonul fiscal câștigător este din luna FEBRUARIE 2015

- A doua bilă extrasă, cifra 7: Bonul fiscal câștigător este din 7 FEBRUARIE

- Al treilea număr este: 006, deci Bonul fiscal câștigător are valoarea de 6 lei!

La extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie 2015. Participarea la loterie nu presupune o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale în nicio bază de date/ website și nici depunerea acestora înainte de efectuarea extragerii la sediile instituțiilor implicate în organizare. Bonurile rămân la posesorii acestora care, după extragere, vor verifica dacă sunt câștigătoare.

Loteria bonurilor fiscale. ANAF te face milionar: Descarcă CEREREA de revendicare a premiului

Cum verifici dacă ai câștigat:

Extragerea Loteriei bonurilor fiscale are 3 etape, după cum urmează:
- etapa I: se va extrage o bilă, reprezentând luna emiterii bonului;
- etapa II: se va extrage o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului;
- etapa III: se vor extrage 3 bile, reprezentând valoarea bonului.

REZULTATUL OFICIAL AL EXTRAGERII din 13 aprilie poate fi văzut aici

Loteria Română are exclusiv calitatea de organizator al extragerilor pentru această loterie iar acestea se vor efectua cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto.

Extragerea va avea loc în prezența unei comisii de tragere formată din câte un reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și C.N. „Loteria Română” S.A. iar bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de extragere.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. „Loteria Română” S.A. pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Revendicarea premiilor se face, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, până la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 02 februarie - 28 martie a.c., alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.
Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală unde a fost depus originalul bonului fiscal câştigător eliberează o copie care poartă menţiunea „conform cu originalul”.

Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.mfinante.ro la rubrica Loteria bonurilor fiscale: www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html?pagina=loteriabonurilor.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL