Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Legea dării în plată. Bancherii, BNR, autorul legii şi debitorii, la aceeaşi masă

Thursday, 18 February 2016, 14:13 Sursă: REALITATEA TV

În această seară, la „Jocuri de Putere” are loc un meci de categorie grea care va spulbera toate necunoscutele din jurul Legii dării în plată. Urmăreşte-i pe viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, pe autorul legii, deputatul Daniel Zamfir, pe unul dintre cei mai titraţi bancheri români, Dan Pascariu, pe Cătălin Voivozeanu, reprezentantul Grupului Clienţilor cu Credite în franci elveţieni, şi vei afla cu cât se vor scumpi creditele imobiliare! Te vor însoţi, pentru a înţelege totul, Rareş Bogdan şi Mircea Coşea!

Cine se va mai putea împrumuta de la bănci? Cât trebuie să muncească un român pentru o casă? Joacă băncile la cacealma? Se aplică noua lege şi la contractele aflate în derulare? De ce?

Iar de la 22.30, Oreste Teodorescu, Alexandru Căutiş şi Stelian Negrea, plus un invitat surpriza, aduc în platou primii metri cubi de documente care stau la baza serialului ROMÂNIA, SFÂRTECATĂ DE BARONI. Astă-seară, episodul I: Republica Maritimă Constanţa. Nu rata niciun minut, vei afla lucruri uluitoare!

Totul, astă-seară, la „Jocuri de Putere”, într-un show marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV şi Realitatea FM de la 21.00 la 00.30.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL