La 13 ani, a murit după ce și-a mâncat părul din cap. La autopsie, au găsit ceva și mai șocant!

Friday, 10 May 2019, 09:21 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Acesta este povestea unei copile de doar 13 ani, Jasmine, din Skegness, Marea Britanie. A ajuns la spital cu un diagnostic cuplit: peritonită. Pe masa de operație, însă, după ce au deschis-o, medicii au descoperit ceva și mai terifiant! Infecția era cauzată de un ghem de păr uman imens! Acesta i-a provocat ulcer și, într-un final, organele au început să-i cedeze rând pe rând...

Sindromul Rapunzel este o afecțiune extrem de rară. Potrivit medicilor, aceasta este declanșată de o problemă psihică, una gravă, care-i face pe oameni să-și mănânce propriul păr. Odată ajuns în stomac, părul formează, în timp, un ghem care, de cele mai multe ori, are o "coadă" care se întinde în intestinul subțire.

"Jasmine era o fată uimitoare! Avea o energie fantastică", a mărturisit mama acesteia, Donna, pentru presa locală.

Și, deși nu știu care a fost motivul pentru care copila a recurs la acest gest, părinții fetei au mulțumit medicilor care au făcut eforturi disperate pentru a-i salva viața.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe fotografii, ce au descoperit medicii la operație. Atenție, imaginile sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Un alt caz care a șocat lumea medicală este cel al bebelușului care s-a născut cu o tumoare gigant pe față.

Ce s-a ales de bebelușul care a fost abandonat la naștere pentru că "era prea urât". Cazul a șocat

Aceasta este povestea puiului de om care a fost abandonat în spital, imediat după ce a văzut lumina zilei, pentru că "era prea urât și mai avea și picioarele strâmbe", după cum spusese chiar cea care i-a dat viață. Citește-i povestea AICI.

Ce s-a ales de bebelușul care a fost abandonat la naștere pentru că

O mașină dispărută în urmă cu 27 de ani, găsită în pădure, înfiptă în pom. Oribil ce era lângă ea!

O mașină dispărută în urmă cu 27 de ani, găsită în pădure, înfiptă în pom. Oribil ce era lângă ea!

Plimbarea prin pădure s-a transformat într-un coșmar! E groaznic peste ce a dat bărbatul, printre copaci! VEZI IMAGINI AICI.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN