Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

JYSK deschide un nou magazin în România

Tuesday, 19 August 2014, 15:30 Sursă: Mediafax

Acesta va fi primul magazin al retailerului de mobilă din Sibiu şi, totodată, primul din reţeaua centrelor comerciale deţinute de ARGO în România.

"Shopping City Sibiu va aloca noului magazin JYSK o unitate independentă, cu două nivele, cu o suprafaţă de 1.300 metri pătraţi, amplasată lângă unităţile Mobexpert şi Zoomania", a declarat, într-un comunicat, Avi Shloush, director comercial Argo Capital Management.

JYSK a intrat pe piaţa din România în anul 2007, iar în prezent reţeaua deţine 15 magazine în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureş şi Timişoara şi are în plan să ajungă la o reţea de 100 de unităţi pe termen mediu.

Compania comercializează mobilier pentru casă şi grădină, saltele, pilote, perne, perdele, decoraţiuni, accesorii pentru casă, produse pentru baie, soluţii pentru depozitare etc.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL).

JYSK Group a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979, iar astăzi are peste 2.100 de magazine în 36 de ţări.

Shopping City Sibiu are o suprafaţă de peste 80.000 de metri pătraţi fiind cel mai mare dintre cele patru parcuri comerciale deţinute de ARGO în România.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL