Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Cum va gestiona Guvernul Orban lupta politică

Tuesday, 02 June 2020, 17:54 Sursă: Realitatea.net

Încă de la începutul războiului virusologic, armata de zombie, generos finanțată de PSD, ALDE, Pro România și UDMR, formată din așa-zisi jurnaliști, influenceri, dacopati conspiraționiști, videochatiste tradiționaliste și alte specimene bizare, a decretat cu nerușinare ca asistam la sfârșitul Uniunii Europene și ca ar trebui sa ne aruncam entuziaști in brațele Chinei și ale Rusiei care vor câștiga detașat bătălia cu Covidul...

Ei bine, toți acești politicieni, și jurnaliști deopotrivă, au fost loviți în moalele capului la aflarea veștii că UE se pregătește să pună în practică un plan de reconstrucție, vizând totalitatea țărilor membre afectate de Pandemie si că România ar urma să primească în jur de 33 miliarde de euro, din care vreo 20 nerambursabile.

Curând va începe marele război pe cașcaval! Ispita miliardelor de euro de la Comisia Europeană pare sa-i fi umplut de adrenalina tocmai pe maimuțoii care deplangeau apartenta noastră la UE.

Cum va gestiona Guvernul Orban lupta politica, cât de matura este clasa politica in ansamblul ei pentru a putea profita de uriașa oportunitate sunt întrebările la care vor raspunde: Deputatul PNL Pavel Popescu, analistul economic Constantin Rudnițchi, Ioana Constantin de la PMP, Oana Stanciulescu și Stelian Negrea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL