JEEP descoperit într-un canal, cu tot cu şofer. TRUPUL LOGODNICEI găsit la o adâncime de 15 metri

Wednesday, 13 August 2014, 11:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

La o zi după descoperirea în apă a caroseriei mașinii, cu trupul unui tânăr prins în interior, a fost găsit și cadavrul logodnicei acestuia, care cel mai probabil se afla la volan, cred anchetatorii. Trupul femeii, de 23 de ani, a fost recuperat cu ajutorul unor scafandri de la ISU Vrancea, scrie stiridebuzau.ro

Încă din noaptea de luni spre marți, la scurt timp după descoperirea mașinii și a cadavrului tânărului Cătălin Cojanu, s-a conturat ipoteza existenței în apă a celui de-al doilea cadavru. Principalele argumente au fost telefoanele mobile, papucii de damă găsiţi în maşină, precum şi geamurile sparte de pe partea dreaptă. Mai mult, autoritățile locale au aflat de la un cetățean spre care se îndrepta tânărul din Jeep că acesta plecase de acasă împreună cu logodnica sa, Lenuța Lungu.
 
”S-a luat legătura cu părinții și cu un cumnat, care stă în Zorești, și mi-a spus că trebuia să vină sâmbătă la el. Au vrut să meargă la discotecă dar cumnatul văzând că nu mai vin a sunat dar nu răspundea nimeni. Telefoanele erau în mașină, ude”, a declarat Daniel Năstase, primarul comunei Vernești.
 
Pompierii şi poliţiştii buzoieni au reluat, marţi, căutările în canalul de aducţiune. La indicațiile unui martor, care ar fi zărit trupul femeii, cercetările s-au concentrat în apropierea hidrocentralei Cândești, la peste doi kilometri în aval de locul în care a fost găsită mașina. În ajutor au fost chemați trei scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea.
 Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL