Japonezii vor să angajeze 650 de oameni în România

Thursday, 02 July 2015, 09:57, Sursă: REALITATEA.NET

Japonezii fac angajări în România: o companie cu activitate în sectorul auto recrutează un număr record de salariați pentru anul 2015.

Adaugă părerea ta

Japonezii de la producătorul de componente auto Fujikura caută 650 de oameni pentru fabricile din Cluj-Napoca şi Dej. Firma care lucrează în principal pentru grupul Volkswagen este cel mai mare angajator industrial din Cluj.

Producătorul de cablaje auto Fujikura Automotive Ro­mânia, subsidiara locală a grupului japonez Fujikura, a ajuns în prezent la 5.100 de angajaţi în cele patru fabrici din judeţul Cluj şi are în plan să mai recruteze încă 650 de oameni până la finalul acestui an. Compania caută în principal confec­ţioneri cablaje auto.

„În prezent suntem cel mai mare angajator din judeţul Cluj, însumând în cele 4 fabrici deţinute la Cluj-Napoca şi Dej 5.100 de angajaţi. Până la finalul anului în curs planificăm o creş­tere netă a personalului cu aproximativ 650 de noi angajaţi", a declarat Paul Pătraşcu, HR se­nior manager Eastern Europe al producă­torului de compo­nente auto Fujikura Automotive, potrivit ZF.ro.