Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SURSE: Israelienii care au spionat-o pe Kovesi, angajați de doi moguli media! Cine sunt aceștia

Tuesday, 12 April 2016, 09:05 Sursă: REALITATEA.NET

În acest moment, Adrian Sârbu, Dan Adamescu, Sebastian Ghiță, Dan Voiculescu, Dan Diaconescu și Sorin Ovidiu Vântu sunt anchetați la DNA sau trimiși în judecată sub diferite acuzații în alte dosare, ultimii trei fiind deja condamnați.

Nu este limpede dacă pe lângă cei doi moguli media sunt și alte nume implicate în angajarea israelienilor.

Weiner Ron și Geclowicz David au fost reținuți pe data de 3 aprilie de procurorii DIICOT, ei fiind arestați în aceeași zi pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului București.

Israelienii care au spionat-o pe Kovesi vor în libertate! Ce decizie va lua CAB

Potrivit DIICOT, Weiner Ron este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, alterarea integrității datelor informatice, în formă continuată, operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice.

Geclowicz David este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la transfer neautorizat de date informatice, complicitate la alterarea integrității datelor informatice și complicitate la operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL