Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

iPhone 6s/iPhone 7. IMAGINI dezvăluite, în premieră, în timpul lansării Apple

Wednesday, 09 September 2015, 20:53 Sursă: REALITATEA.NET

iPhone 6s/iPhone 7. Marea schimbare adusă de noile iPhone-uri se referă la integrarea tehnologiei Force Touch, care va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică.

IMAGINI dezvăluite, în premieră, în timpul lansării Apple

Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Dacă un utilizator va apăsa puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Pe lângă Force Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

 
Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Potrivit Phonearena, noua tehnologie cu patru senzori ”3D Touch” va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică. De exemplu, dacă un utilizator apasă puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Force Touch va fi utilizat, totodată, pentru a afișa mai rapid definiția unui cuvânt și pentru a salva o melodie într-un playlist, scrie gadgetreport.ro.

Dincolo de 3D Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, iar pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.

iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor aduce un plus de memorie, de 2GB, dublă faţă de cea de pe generaţia actuală. In plus, începând cu noua serie, Apple va trece la chip-urile de memorie LPDDR4, care vor asigura telefonului o viteză mult superioară.

Apple Introduces The iPhone 6S And iPhone 6S Plus

Preț iPhone 6S și iPhone 6S Plus

Apple menține o politică a prețurilor destul de previzibilă. Lansarea iPhone 6S va marca scăderea prețurilor pentru modelele 6 și 6 Plus, iar noile dispozitive s-ar putea să aibă aceleași prețuri de lansare, adică 649 de dolari pentru versiunea normală și 749 de dolari pentru versiunea mai mare. Șansa ca aceste prețuri să crească este mai mare dacă Apple decidă să renunțe la versiunea cu spațiu de stocare de 16GB. Având în vedere că telefoanele nu dispun de slot pentru card microSD și că fișierele multimedia ocupă din ce în ce mai mult spațiu (iar rezoluția de 12MP a camerelor va ”ajuta” și ea când vine vorba de acest aspect), logic ar fi ca gigantul să  nu își mai chinuie utilizatorii cu spațiu de stocare foarte limitat.

În România, prețurile vor porni, probabil, de la minimum 3.200 lei pentru iPhone 6S și de la 3.800 lei pentru iPhone 6S Plus, dar mai avem ceva timp de așteptat până să vă putem comunica cu siguranță aceste detalii.

 

iPhone 6s şi iPhone 6s Plus lansare LIVE. IMAGINI oficiale în premieră

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL