Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis și Dăncilă, față în față după războiul scrisorilor. Ședința CSAT, reluată

Tuesday, 18 December 2018, 20:45 Sursă: REALITATEA.NET

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc pe 11 decembrie, a fost suspendată de preşedintele Klaus Iohannis.

"Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, a fost suspendată de către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite. Drept urmare, preşedintele României a decis reluarea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în data de 19 decembrie, pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi", informa atunci Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Administraţia Prezidenţială anunţa că pe ordinea de zi a CSAT se vor afla subiecte referitoare la planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019 - 2028, programul de activitate al Consiliului pentru anul viitor, planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în 2019, precum şi Planul Naţional de Priorităţi Informative pentru 2019.

"În cadrul şedinţei Consiliului vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale", preciza Administraţia Prezidenţială.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL