Întrebări pe care nu ar trebui să le auzi la interviul de angajare

Sunday, 10 May 2015, 16:58, Sursă: REALITATEA.NET

Ştii deja că atunci când mergi la un interviu de angajare ţi se pun tot felul de întrebări, nu doar profesionale. Angajatorul încearcă să te cunoască mai bine, să afle ce fel de om eşti şi dacă se poate baza pe tine. Doar că uneori sare calul.

Adaugă părerea ta
Potrivit Forbes, există cinci întrebări pe care nu ar trebui să le auzi la un interviu de angajare. Şi ştiu că ai să zâmbeşti când o să afli care sunt pentru că, deşi se consideră că sunt intruzive, mulţi dintre angajatori le folosesc frecvent. Şi ce-ar fi să  parezi întrebările delicate de la interviul de angajare cu răspunsuri inteligente?
 
Atunci când o firmă are nevoie de un prestator de servicii, cere o ofertă în care să fie precizat de cât timp există pe piaţă compania care ar putea furniza aceste servicii, câţi angajaţi are, ce echipamente foloseşte sau ce portofoliu are. În general, sunt cerute date tehnice. Aşa ar trebui să fie şi în cazul interviurilor de angajare. Doar că există practica împământenintă a întrebărilor personale, intruzive.

Sursa: cariereonline.ro