Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Intervenţie pentru salvarea unui bărbat rămas blocat pe o insuliţă, după o VIITURĂ - UPDATE

Saturday, 14 June 2014, 20:57 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 23.02 Bărbatul rămas blocat pe o insuliță de pe râul Teleajen, sâmbătă seară, în urma unei viituri, a fost salvat de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Militarii de la ISU Prahova au reuşit să îl scoată pe bărbat dintre ape după ce l-au legat şi tras la mal cu ajutorul unor corzi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, bărbatul este în afara oricărui pericol.

 Bărbatul se afla la pescuit când a fost surprins de o viitură puternică și a rămas blocat pe o insuliță formată între ape.

Conform sursei citate, bărbatul este conștient şi cooperant, iar pompierii vor încerca să ajungă la el și să îl aducă la mal legat cu corzi speciale, în prezent operațiunea de salvare fiind în desfășurare.

Hidrologii au emis, sâmbătă după-amiază, o avertizare cod galben pe unii afluenţi ai râurilor din bazinul superior şi mijlociu al râului Teleajen, din judeţul Prahova, unde până la ora 21.00 se pot produce inundaţii locale.

Reprezentanţii ISU Prahova spun că operațiunea de salvare a pescarului prins între apele râului Teleajen este singura situație de urgență la care militarii ISU au fost solicitați să intervină sâmbătă seară.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL